بازدید و پیام رئیس بیمارستان به مناسبت بزرگداشت روز پزشک

۰۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۱۳۲۷ اخبار اصلی
بازدید و پیام رئیس بیمارستان به مناسبت بزرگداشت روز پزشک

دکتر محمودیه در پیامی به مناسبت روز پزشک ، این روز را به پزشکان پرتلاش و خدمتگذار تبریک گفت .

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر ( عج )  در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی به خصوص پزشکان همکار با بیمارستان تبریک گفت .

پزشک مظهر احیاگری و زندگی بخش است که با دم مسیحایی خود درد و رنج بیماران را می کاهد و شوق امید به زندگی و حیات را در کالبد آنان می دمد .

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی و همه ی پزشکان زبده و توانمندی که دانش پزشکی امروز مرهون تلاش ها و مجاهدت های آن عزیزان می باشد بر خود لازم می دانم روز پزشک را به تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی به ویژه پزشکان سخت کوش  مرکز و همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی مرکزی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده  و برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خدمت به مردم را مسألت نمایم و امیداست  همچون گذشته تلاش برای درمان بیماران که مبتنی بر فطرت پاک تمامی انسان‌هاست را سرلوحه تلاش بی وقفه خود نموده و با خدمتگزاری صادقانه به بندگان در مسیر کسب رضای الهی گام بردارند.
    خدا را شاکریم که طی سالها فعالیت بیمارستان حضور و همراهی پزشکان متعهد و متخصصی در این مرکز بوده ایم که همیشه و در هر شرایطی حضور فعال خود را در عرصه سلامت به نمایش گذاشته و بی هیچ چشم داشتی، بر اساس موازین اخلاقی و علمی خود، در گسترش سلامت گام برداشته اند. اینجانب فرا رسیدن این روز مبارک را به یکایک جامعه پزشکی و بخصوص همکاران بزرگوار و ارجمندم در بیمارستان تبریک و شادباش عرض نموده و برای آنها سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون را از درگاه ایزدمنان خواستارم .