آزمون الکترونیک

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۴ کد : ۱۴۳ اخبار اصلی
آزمون الکترونیک

با سلام

احتراما" با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  « تکریم ارباب رجوع   » به میزان  ۶  ساعت  دوره عمومی  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب  دانشگاه در سال ۱۳۹۷ جهت گروه هدف :  کلیه همکاران دانشگاه به جزء نیروهای شرکتی و طرح پزشک خانواده  ، خواهشمند است دستور فرمائید مراتب وشرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد ، به همکاران اطلاع رسانی گردد :

۱-منبع آزمون تحت عنوان «  تکریم ارباب رجوع   » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  دریافت فایلهای آموزشی )  بارگذاری گردیده است.

۲- تاریخ برگزاری آزمون   ۲۶/۰۴/۹۷ ( سه شنبه  )  می باشد.

۳- بازه زمانی برگزاری آزمون ازساعت ۱۵ الی  ۱۸ می باشد.

۴- تعداد سوالات آزمون  ۱۵  سوال وحداکثر زمان پاسخگویی ۱۲  دقیقه می باشد.

۵- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.

۶- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.

۷- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

۸- جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه :هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ،

می باشد ودر غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: آزمون الکترونیکی آزمون غیرحضوری دوره عمومی تکریم ارباب رجوع