برگزاری لیگ تندرستی ایرانیان

۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۷ کد : ۱۵۰۸۶ اخبار اصلی
برگزاری لیگ تندرستی ایرانیان

احتراما با عنایت به برگزاری لیگ تندرستی در سطح کشور از 4 بهمن لغایت پایان اسفندماه، و با توجه به عدم برگزاری مسابقات ورزشی به صورت حضوری،در راستای بالارفتن فعالیت بدنی همکاران و همچنین ایجاد رقابت و مشارکت پرسنل دانشگاه در کسب امتیاز برای ارتقا جایگاه استان مرکزی در رنکینگ کشوری،معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیریت پشتیبانی و رفاهی بستر این لیگ را فرصتی مغتنم جهت رقابت ورزشی دانسته و از بین همکارانی که روزانه در این طرح شرکت می نمایند و بیشترین مشارکت را تا پایان طرح داشته باشند  به قید قرعه جوایز و حکم قهرمانی(احتساب در ارزشیابی پرسنلی) بعمل آورد.برای این منظور همکاران محترم می بایست به آدرس irantandorosti  مراجعه  و پس از  ثبت نام اولیه هروز کد و پروتکل معرفی شده در سایت را انجام و ویدیوی 30 ثانیه ای خود را به سایت لیگ ارسال نمایند.برای ارزیابی در سطح دانشگاه  فقط کافیست از تاییدیه سایت فوق که پس از ارسال ویدئو ارائه می نماید ، اسکرین شات گرفته و آنرا به شماره 09185294784 از طریق نرم افزار وات ساپ ارسال نمایند.جهت کسب اطلاعات بیشتر با آقای پشنج تماس حاصل نمائید .

✅ رفاه و تربیت بدنی مرکز