پیام ریاست محترم بیمارستان بمناسبت گرامیداشت روز " مهندس "

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۸ کد : ۱۵۳۲۲ اخبار اصلی
پیام ریاست محترم بیمارستان بمناسبت گرامیداشت روز "  مهندس "

پیام ریاست محترم بیمارستان بمناسبت روز ( مهندس )

بسمه تعالی

جایگاه رفیع مهندس ومهندسی در اندیشه و تاریخ ایران اسلامی یادآور ابتکار، آفرینش و خلاقیت و زمینه‌ساز رشد و محرک موتور پیشرفت کشور درطول اعصار بوده و است.

پنجم اسفندماه  زادروز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، که در تقویم رسمی کشوربه عنوان  "روز مهندس" نامگذاری شده در راستای بزرگداشت این شخصیت نمونه و الگو در مهندسی ایران وجهان و همچنین فرصت ارج نهادن به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.
اینجانب با تبریک " روز مهندس" به تمامی مهندسان خدوم وپرتلاش بویژه همکاران شاغل در مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) و دیگر درحوزه های سخت افزاری و نرم افزاری که بخش عمده توسعه ،تجهیز و بازسازی بخش های مختلف دانشگاه مرهون تلاش این قشر فعال و پویاست؛ از درگاه ایزدمنان سلامت و دوام توفیق  یکایک مهندسان محترم را خواستارم. . دکتر بهنام محمودیه رئیس مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) . به همین مناسبت تیم مدیریتی مرکز از مهندسین مرکز دیدار بعمل آوردند و  از مهندسین مرکز تقدیر بعمل آمد .