پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) در پی انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۳ کد : ۲۸۵۴۱ اخبار اصلی

دکتر صابر مقدم ، انتصاب جناب آقای دکتر امانی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تبریک گفت و از زحمات جناب آفای دکتر سید محمد جمالیان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز حضرت ولیعصر ( عج ) ، متن پیام به شرح ذیل میباشد :

ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشاءُ وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ

این فضل خداست که به هر کس بخواهد (و شایسته بداند) میبخشد؛ و خداوند صاحب فضل عظیم است!

سلام علیکم

با احترام، بدینوسیله انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت " ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان مرکزی " تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند باری تعالی توفیقات روز افزونتان را آرزومندم . رجاء واثق دارم که در این عرصه جدید نیز هم چون عرصه های‌ دیگر خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کماکان موفق، مؤید و پیروز باشید .
 همچنین در پایان جا دارد از زحمات پی‌گیرانه و بی‌دریغ استاد گرامی جناب آقای دکتر سید محمد جمالیان صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال سلامتی و موفقیت ایشان را مسئلت دارم .

دکتر  مقدم

کلید واژه ها: دکتر دانشگاه دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی مرکزی استان مرکزی استان تبریک خداوند