پیام تسلیت سرپرست ریاست مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) به مناسبت درگذشت دکتر سید حسین مهاجرانی

۰۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۰۲۳۳ اخبار اصلی

سرپرست ریاست مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) درگذشت دکتر سید حسین مهاجرانی پزشک حاذق، خوشنام و پیشکسوت استان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ، متن پیام تسلیت دکتر صابر مقدم بدین شرح می باشد:

༻﷽༺
خبر تلخ و ناگوار درگذشت پزشک نیکنام، دلسوز و پر تلاش، *مرحوم دکتر سید حسین مهاجرانی * ؛ همه مردم شریف استان به ویژه همکاران ایشان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان را داغدار و اندوهگین نمود.

خدمت صادقانه و دلسوزانه و احساس مسئولیت در برابر مردم و بیماران، از صفات بارز و برجسته این پزشک نیکنام در طول دوران پزشکی خود بود که قطعاً مردم شریف استان، خدمات ارزنده و انسان دوستانه این پزشک وظیفه شناس هم استانی را همواره به یاد خواهند داشت.

اینجانب درگذشت آقای دکتر سید حسین مهاجرانی را به جامعه پزشکی، مردم استان و خصوصاً خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفور علّو درجات و برای بازماندگان و همکارانش صبر و بردباری مسئلت می‌نمایم.

دکتر مقدم
سرپرست ریاست مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج )

کلید واژه ها: استان دکتر دکتر سید دکتر سید حسین دکتر سید حسین مهاجرانی پزشک تسلیت مرکز درگذشت