مراسم تودیع و معارفه رئیس بیمارستان

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۷ کد : ۳۱۰۲ اخبار اصلی
مراسم تودیع و معارفه رئیس بیمارستان

با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاونین و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

در این مراسم از زحمات و تلاشهای دکتر سید محمد جمالیان تقدیر شد و آقای دکتر بهنام محمودیه فوق تخصص مراقبت های ویژه و icu به عنوان سرپرست بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) معرفی گردید.

دکتر جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بزرگترین حسن بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) را دارا بودن نیروهای ماهر و متعهد دانست و عنوان نمود با تمام مشکلات بیمارستان که مهمترین آن کمبود فضا و مسایل ساختمانی است پرسنل بیمارستان با تمام توان خود در راه خدمت به بیماران ارائه خدمات می نمایند و این موضوع ستودنی است.

ایشان دکتر محمودیه را به دلیل سابقه کار چندین ساله در بیمارستان و آشنایی با مسایل و مشکلات بیمارستان بهترین گزینه برای ریاست بیمارستان دانست.

دکتر محمودیه نیز ضمن تقدیر از زحمات دکتر جمالیان سه محور اصلی را در رئوس کار خود اعلام کرد که به ترتیب شامل افزایش کیفیت درمان بیماران، بهبود کیفیت آموزشی دانشجویان و ارتقا خدمات به پرسنل میباشد.

کلید واژه ها: دکتر بهنام محمودیه دکتر سیدمحمد جمالیان تودیع و معارفه رئیس بیمارستان