سهمیه استفاده هتل پارمیدا مشهد در شهریور۹۷

۰۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۶ کد : ۳۲۰ اخبار اصلی
سهمیه استفاده هتل پارمیدا مشهد در شهریور۹۷

باسلام

احتراما بدینوسیله به استحضار میرساند  سهمیه  شهریور ماه 97 هتل پارمیدا در روز یکشنبه 7/5/97 در سامانه رفاهی دانشگاه  بارگزاری میگردد. .مراتب جهت استحضار و اطلاع رسانی به پرسنل خدمتتان ارسال میگردد.خواهشمند است با توجه به اعلام  برخی همکاران مبنی بر عدم اطلاع از تاریخ بارگزاری دستور فرمایید این اطلاع رسانی به صورت وسیعتر انجام شود.

ضمنا  معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درخصوص اسکان تابستانی همکاران در خوابگاههای دانشجویی از تاریخ 28/4/97 لغایت 15/6/97 بارگزاری شده است .

همکاران محترم برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل زیر مراجعه نمایند .

لازم به ذکر است همکاران پس از انجام هماهنگی با دانشگاه مذکور و اخذ پذیرش ، برای دریافت معرفینامه باید به سامانه رفاهی دانشگاه مراجعه و از ماژول نامه ها ، معرفینامه اسکان در سایر دانشگاههای علوم پزشکی را انتخاب و پس از تکمیل ، آنرا ذخیره و چاپ نمایید و جهت دریافت آن به رابط رفاهی مرکز مراجعه و هیچگونه نیازی به مراجعه به واحد رفاه دانشگاه نمی باشد .

کلید واژه ها: هتل پارمیدا مشهد