بازدید ارزیابان اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت از بیمارستان آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج )

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۳ کد : ۳۲۰۹۰ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ولیعصر ( عج )  به منظور تبادل تجربیات و بهبود کیفیت فعالیت‌های آموزشی ارزیابی دور سوم اعتباربخشی بیمارستان ولیعصر ( عج )  با حضور ارزیابان اعزامی وزارت بهداشت و نمایندگان دانشکده پزشکی در روز چهارشنبه ۵ بهمن ماه سال جاری انجام شد .

دکتر صادقی سده معاون آموزشی  دانشگاه در تشریح این ارزیابی گفتند : در ابتدای این بازدید نشستی به منظور معرفی و هماهنگی بیشتر ارزیابان با مسئولان و اعضای اعتبار بخشی مرکز درمانی در سالن کنفرانس دفتر ریاست بیمارستان  برگزار شد .

آقای دکتر محمدباقر صادقی معاون آموزشی بیمارستان در تکمیل این بازدید گفتند : در این ارزیابی بررسی مستندات بارگزاری شده بیمارستان ، مصاحبه با اساتید و دانشجویان ، بازدید از کلاس های آموزشی، واحد اسکیل‌لب(مهارت‌های بالینی) و پاویون‌ها و ... از برنامه های تیم ارزیاب بود.

در جلسه اختتامیه این بازدید نقطه نظرات ارزیابان در خصوص وضعیت بیمارستان‌ مطابق با استانداردهای اعتباربخشی آموزشی بیمارستانی مورد بررسی قرار گرفت.

محمدرضا پشنج
خبرنگار مرکزی وبدا
مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر( عج )

کلید واژه ها: بیمارستان آموزشی ولیعصر ولیعصر عج عج ارزیابی اعتبار بخشی