فراخوان جشنواره‌ فیلم و عکس همراه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۳۱۵ اخبار اصلی
فراخوان جشنواره‌ فیلم و عکس همراه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

احتراما به استحضار می رساند که مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی  در نظر دارد تا "جشنواره‌ فیلم و عکس همراه" دانشگاه  را با هدف ثبت زحمات پرسنل محترم  حوزه سلامت در تعطیلات نوروز و نیز ثبت آثار خلاقانه با تلفن همراه برگزار نماید، بدینوسله درخواست می شود تا در مورد اطلاع رسانی این امر در آن حوزه اقدام  مقتضی مبذول فرمایید.

دستورالمعمل جشنواره:

- تمامی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بدون هیچ‌گونه محدودیتی و تنها با شرط داشتن یک گوشی‌ که قابلیت عکاسی و فیلم‌برداری داشته باشد، می‌توانند بخشی از پیکره‌ جشنواره باشند.

- ارسال آثار: دریافت اثر فقط از طریق لینک https://t.me/arakmu98 انجام خواهد شد و زمان ارسال آثار از زمان تحویل سال تا 16 فروردین 98 خواهد بود.

- داوری آثار: توسط اساتید و هنرمندان شاخص در حوزه عکاسی و فیلمسازی انجام خواهد شد. اصول زیبایی‌شناسی و تلفیق موضوعی نوروز و حوزه بهداشت و درمان در خلق آثار، مورد توجه گروه داوری قرار خواهد گرفت.

- به آثاری که پس از زمان تعیین شده ارسال شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

·شرایط ارسال اثر در بخش عکس:

–  عکس‌های ارسالی می‌توانند رنگی یا سیاه و سفید باشند.

محدودیتی در ارسال تعداد عکس نمی باشد.

–  عکس‌ها می توانند با نرم افزارهای تلفن همراه تا جایی ویرایش شوند که سندیت عکس مخدوش نشود.

–  عکس‌های ارسالی با فورمت JPEG باشند.

–  عکس‌های ارسالی باید فاقد لوگو، نوشته و تاریخ باشند.

·شرایط ارسال اثر در بخش فیلم:‌

–  آثاری که با استفاده از فیلم‌های آرشیوی موجود در فضای مجازی ساخته شده باشند، پذیرفته نمی‌شوند.

–  فیلم‌های ارسالی، می‌توانند تدوین شده باشند.

–  زمان فیلم‌های متقاضی شرکت در بخش اصلی ، حداقل 2 و حداکثر 5 دقیقه است.

محدودیتی در ارسال تعداد فیلم نمی باشد.

- پرسنل می توانند با استفاده از تلفن همراه خود زحمات و حضور خود و یا سایر پرسنل حوزه سلامت در لحظه تحویل سال نو و در تعطیلات نوروز  را ثبت نموده ودر مسابقه شرکت کنند.

·جوایز عکس و فیلم:

در پایان جشنواره به نفرات برگزیده شده یک نفر در بخش عکس و یک نفر در بخش فیلم جوایزی اهدا خواهد شد.

جوایز جشنواره سفر به مشهد مقدس می باشد.

کلید واژه ها: فراخوان جشنواره جشنواره فیلم و عکس