مراسم گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد دکتر حسین حکیم زاده برگزار گردید .

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۸ کد : ۳۷۰۷۶ اخبار اصلی
مراسم گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد دکتر حسین حکیم زاده برگزار گردید .

به گزارش خبرنگار مرکزی وبدا ، مراسم یادبود مرحوم دکتر حسین حکیم زاده به همت ریاست مرکز و تیم مدیریتی ایشان در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، معاونین دانشگاه ، خانواده بزرگوار مرحوم و همچنین شرکت گسترده کارکنان و دانشجویان برگزار گردید .

در این مراسم دکتر قاسمی ریاست مرکز ضمن عرض تسلیت به خانواده مصاب ، ایشان را طبیبی بزرگ در قلب ها و دل های کارکنان مرکز خواند .

مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نیز به ذکر تلاوت چند از آیات قرآن کریم و مدیحه سرایی پرداخت.

در حاشیه این مراسم دکتر شاه طاهری به بیان ویژگی ها و فعالیت های کاری ایشان پرداختند.

در پایان مراسم خانواده مصاب از زحمات ریاست بیمارستان ، تیم مدیریتی بیمارستان در خصوص برپایی مراسم بزرگداشت مرحوم دکتر حکیم زاده تشکر و از همکارانی که با حضور در مراسم خاکسپاری و ختم مرحوم شرکت نمودند تشکر و قدردانی نمودند .

مراسم با ذکر صلوات و فاتحه به پایان یافت .

روحشان شاد و نامشان پایدار باد .
در پایان فقدان ایشان را به حضور خانواده و بازماندگانشان و جامعه دانشگاهی، بویژه همکاران ارجمند در مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) تسلیت عرض می کنیم.

شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۲

محمدرضا پشنج ، خبرنگار وب دا مرکزی - بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)

کلید واژه ها: مراسم مرکز دکتر خانواده مرحوم عج