۰۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۷ کد : ۴۲۵۲۲ اخبار اصلی

در آخرین روز سال ۱۴۰۲:
 رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بازدید کرد

رئیس دانشگاه در آخرین روز سال ۱۴۰۲، از مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج)، بازدید کرد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی به اتفاق رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و‌ مدیریت حوادث دانشگاه و تیم همراه از بخش های مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بازدید کرد.
دکتر امانی در این بازدید، بر استفاده از تمام ظرفیت های بیمارستانی در ایام نوروز تأکید کرد و گفت: در ایام نوروز تعطیلی مراکز درمانی بخصوص بخش های بیمارستان ها مفهومی ندارد و حضور پزشکان و کادر درمان در محل خدمت الزامی است.
وی از آمادگی کامل دانشگاه از مسئولان ارشد تا پرسنل برای خدمت شایسته به مردم خبر داد و افزود: اورژانس ۱۱۵ نماد عملکرد شبانه روزی دانشگاه و باعث ایجاد حس امنیت و اطمینان در بین مردم است و در ایام تعطیلات نوروز بیش از پیش در خدمت رسانی به مردم پیشگام است.
همچنین در این بازدید رییس دانشگاه ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و آرزوی سلامتی، از زحمات و خدمات یکسال اخیر پرسنل و کادر درمان تقدیر کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه بازدید عج بازدید ولیعصر عج بازدید حضرت ولیعصر عج بازدید بیمارستان سال خدمت نوروز