تائید و تکمیل ارزشیابی سال ۹۷

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۲۶۴ اخبار اصلی
تائید و تکمیل ارزشیابی سال ۹۷

با سلام

پیرو نامه شماره 2019 ص  مورخ 21 / 01 / 98 مدیر محترم توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اراک به اطلاع کلیه همکاران و پرسنل محترم بیمارستان ولیعصر (عج) می رساند افرادی که فرم ارزشیابی سال 97 خود را تکمیل ننموده اند هر چه سریعتر نسبت به تکمیل و ارسال فرم خود اقدام نمایند. همچنین افرادی که فرم خود را تکمیل نموده اند با مراجعه به کارتابل شخصی خود و انتخاب گزینه( اسناد من) نسبت به تایید یا اعتراض به نمره ارزشیابی خود اقدام نمایند ،در غیر این صورت ارزشیابی ایشان نیمه تمام مانده و نمره آن محسوب نمی شود.

تاریخ اعلام شده از سوی اداره ارزشیابی دانشگاه برای مرکز ولیعصر (عج) تا 20 / 02 / 98 بوده و پس از تاریخ قید شده دسترسی به ارزشیابی سال 97 هر لحظه ممکن است بسته شود و عواقب ناشی از عدم تکمیل ، ارسال و تایید فرم ارزشیابی به عهده خود افراد خواهد بود .

کلید واژه ها: ارزشیابی