پویش ملی دانشگاهیان ایران (بهار همدلی)

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۴۶۲۲ اخبار اصلی
پویش ملی دانشگاهیان ایران (بهار همدلی)

با یاری خداوند متعال، خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی قصد دارد برای هموطنان عزیز سیل زده تعداد 31 واحد مسکونی همراه با تجهیزات مهیا کند. در این راستا مبلغ 900 میلیون تومان نیاز است که اگر هر کارمندبانی یک سهم 100 هزار تومانی شود این مبلغ فراهم خواهد شد. 100 هزار تومان های ما میتواند 31 خانواده بی سرپناه را اسکان دهد. باشد که خداوند به واسطه این کار خیر، بلا را از خانواده و خانه شما دور اموات شما را غریق رحمت کند. روش های کمک به هموطنان سیل زده:

*تکمیل و امضای نامه کسر از حقوق

*واریز مبلغ به حساب شماره 8633986328 بانک ملت

*کارت به کارت مبلغ به شماره کارت 6104337490691126

*قراردادن وجه نقد در پاکت و دریافت قبض پرداخت

در راستای این هدف آقای سید جواد رضایی مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور در بیمارستان و شرکت در جلسه ای با جمعی از اساتید اعضای هیئت علمی و دانشجویان پزشکی با عنوان بهار همدلی در خصوص هدف این کار خیر و چگونگی انجام آن توضیحاتی ارایه نمودند.

کلید واژه ها: پویش بهار همدلی پویش ملی دانشگاهیان ایران