تشکر از پرستاران و تمامی پرسنل مشارکت کننده در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۶ کد : ۵۰۸۳ اخبار اصلی
تشکر از پرستاران و تمامی پرسنل مشارکت کننده در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

سلامٌ علیکم

با توجه به اینکه گسترش روزافزون بیماری‌های غیر واگیر ازجمله چالش‌های اساسی در حفظ و ارتقاء سلامت عمومی جامعه است و از آنجایی که  بیماری فشارخون بالا نیز به‌عنوان اولویت‌دارترین بیماری غیر واگیر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد طرح ملی بسیج کنترل فشارخون بمنظور پیش‌گیری از مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری راه اندازی شد.
بدون شک تلاش شبانه‌روزی تمامی همکاران در طول اجرای طرح ملی بسیج کنترل فشارخون، در پایش و ثبت و آموزش فشارخون افراد موجب پیش‌گیری و درمان بهتر بیماری فشارخون شده و در ارتقاء سطح سلامت جامعه موثر واقع خواهد گردید..

لذا بر خود لازم میدانم از تمامی همکاران به پاس تلاش ها و زحمات ارزشمند، صادقانه و شبانه روزی خود که در زمینه پیش بردن اهداف نظام سلامت از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند کمال تشکر و قدردانی نموده و از درگاه ایزد منان دوام عزت وسلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگواران را درراستای دستیابی به اهداف عالیه درمانی، ارتقای کیفیت زندگی و نشاط ملت شریف وپرافتخار ایران و توسعه پایدار جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم.

دکتر بهمن صادقی سده

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک