مراسم مجمع عمومی موسسه خیریه مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج)

۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۴ کد : ۷۸۴ اخبار اصلی

اولین مجمع عمومی موسسه خیریه مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) جهت تعیین اعضای هیئت مدیره و بازرس صبح امروز با حضور خیرین سلامت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک، نمایندگان استانداری استان مرکزی و نهاد و سازمان های مختلف در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

در این مراسم دکتر جمالیان ضمن خیر مقدم به خیرین محترم که در عرصه سلامت فعالیت میکنند آمار و ارقامی از فعالیت های انجام شده در بیمارستان اعلام کرد و از مسائل و مشکلاتی سخن گفت که میتواند به دست خیرین رفع شود.

دکتر راکعی مشاور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز نقش خیرین را در حوزه سلامت مهم و ارزشمند دانست و از زحمات این عزیزان تقدیر کرد.

12 نفر از افراد حاضر در جلسه خود را کاندید برای عضویت در انجمن خیریه بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) نمودند که در نهایت آقایان دکتر سید محمد جمالیان، دکتر سیدعلی مقدسی، دکتر علی کیانی، سید حسین پیغمبرزاده، محمدحسن خداوردی به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و آقای مصطفی زمانی به عنوان بازرس هیئت مدیره مشخص شدند.

کلید واژه ها: موسسه خیریه مردمی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) مجمع عمومی خیریه