برگزاری کارگاه آموزشی«HBB حمایت از نوزادان تازه متولد شده» در بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۹ کد : ۳۱۳۰۸ اخبار اصلی
برگزاری کارگاه آموزشی«HBB حمایت از نوزادان تازه متولد شده» در بیمارستان  امام صادق (ع) دلیجان

کارگاه آموزشی کمک به تنفس نوزاد ( HBB ' Helping Babies Breath') در تاریخ ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۱ با حضور سرکار خانم رنجبر مدرس کارگاه HBB و خانم محمدی سوپروایزر آموزشی و ۸ نفر از پرسنل بخش زایمان و بخش نوزادان این مرکز برگزار شد. در این کارگاه عملی خانم رنجبر به عنوان مدرس ، آموزش گام به گام  مراحل کمک به تنفس نوزاد (HBB) را ارائه نمود و به مباحثی از جمله زمان کلامپ بند ناف ، خشک کردن نوزاد ، گرم کردن ، تهویه نوزاد و آمادگی های مورد نیاز قبل و حین زایمان تولد نوزاد پرداخته شد . همچنین شرکت کنندگان اقدام به انجام کار و تمرین با مولاژهای آموزشی نمودند.

کلیدواژه‌ها: کارگاه آموزشی تنفس نوزاد کارگاه HBB