کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۴ کد : ۳۷۸۵۸ اخبار اصلی
کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر

کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر در سالن اجتماعات بیمارستان امام صادق ع دلیجان در روز ۲۹ شهریور ماه سالجاری برگزار شد. در این کارگاه که با حضور سرکار خانم مصلحی مشاور و مدرس کشوری شیر مادر برای کارکنان پرستاری و مامایی برگزار گردید، پس از خیر مقدم به حاضرین، در خصوص دستورالعمل اجرایی "ترویج تغذیه با شیر مادر "، اهمیت تغذیه با شیر مادر و مشکلات شایع شیر خواران مطالبی را ارائه نمودند. در طی این کارگاه آموزش های لازم در خصوص مباحثی از قبیل حمایت مادر باردار برای شیردهی، بیمارستان‌های دوستدار کودک، وضعیت‌های صحیح شیردهی، دوشیدن شیر و چگونگی نگهداری آن، شیردهی در شرایط خاص مانند دو یا چند قلویی و نوزاد نارس، سلامت شیرخواران محروم از شیر مادر، مشکلات شایع پستانی و نشانه‌های کافی بودن شیر مادر و سلامت مادران شیرده توسط مدرس محترم به شرکت کنندگان داده شد.

کلید واژه ها: شیر تغذیه شیر شیر مادر مادر تغذیه شیر مادر کارگاه تغذیه شیردهی