بهره برداری از دستگاه رادیولوژی پورتابل در بیمارستان امام صادق (ع) شهرستان دلیجان

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۰ کد : ۴۴۷۸۲ اخبار اصلی

در پی بهره برداری از دستگاه رادیولوژی پورتابل، مدیر شبکه بهداشت و درمان دلیجان در پیامی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تقدیر و تشکر کرد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان، دکتر مرتضی اسحاقی در تشریح این خبر افزود: دستگاه رادیولوژی پورتابل اهدایی توسط هیئت امنا دانشگاه علوم پزشکی اراک در بیمارستان امام صادق به بهره برداری رسید. در تیرماه سال جاری دستگاه فوق با هزینه ای بالغ بر ۳۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال تهیه و به بهره برداری رسید .

وی افزود: این دستگاه برای بیمارانی که امکان جابه جایی ندارند مورد استفاده قرار میگیرد. دکتر اسحاقی در پایان از رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و هیئت امنا تشکر و قدردانی کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک رادیولوژی پرتابل بهره برداری