بازدید مسئولین ارشد شهرستان دلیجان و دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان امام صادق(ع) دلیجان

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۸ کد : ۴۵۸۸۴ اخبار اصلی

فرماندار، اعضا شورای شهر و فرمانده سپاه دلیجان، به اتفاق رئیس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک و همراهی رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان از بخش های مختلف بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان با محوریت بررسی و ارزیابی کیفیت خدمت رسانی به بیماران بازدید کردند. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی به اتفاق مسئولین ارشد شهرستان و تیم همراه در جریان بازدید از بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان، از بخش‌ های مختلف این بیمارستان بازدید و در جریان مسائل و مشکلات مراجعه کنندگان و بیماران قرار گرفت. دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، ضمن تشکر از کلیه پرسنل و پزشکان شاغل در این مرکز، در جریان مشکلات و چالش‌ های موجود در این مجموعه قرار گرفت و بررسی مسائل و مشکلات، کمبود‌ ها و نقاط ضعف و قوت این مجموعه را در جهت پیشبرد هر چه بهتر خدمت رسانی به مردم را، از اهداف این بازدید برشمرد. در این بازدید رئیس دانشگاه، با بیماران و مراجعه کنندگان دیدار و گفتگو و بر پاسخگویی مطلوب به بیماران و افزایش هرچه بیشتر و بهتر کیفیت خدمات رسانی به مردم تاکید کرد.

کلیدواژه‌ها: بازدید بیمارستان رئیس دانشگاه مشکلات فرماندار شورای شهر