بازدید تیم اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۴ کد : ۵۱۲۲ اخبار اصلی
بازدید تیم اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)

تیم اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک جهت ارزیابی و بررسی سنجه های اعتباربخشی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) را مورد ارزیابی قرار دادند. در این ارزیابی که بیش از 10 تن از همکاران معاونت درمان حضور داشتند آخرین سنجه اعتباربخشی که از سوی وزارت بهداشت و درمان ابلاغ شده بود مورد بررسی قرار گرفت. نحوه ارزیابی بیشتر به صورت مشاهده فرآیندها به صورت عینی صورت گرفت.

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) ضمن تقدیر و تشکر از ارزیابان دانشگاه از ایشان خواست با نگاه موشکافانه و سختگیری سنجه ها را مورد ارزیابی قرار دهند تا بتوان نقاط ضعف را شناسایی و برطرف نمود.

دکتر بهنام محمودیه داشتن پرسنل باتجربه و کارآزموده را بهترین ویژگی بیمارستان عنوان کرد و گفت امیدواریم با ساخت بیمارستان جدید مشکلات زیرساختی مرکز نیز در اسرع وقت برطرف شود تا بتوانیم شاهد خدمات شایسته ای به همشهریان و مراجعین باشیم.

نتیجه نهایی ارزیابی در پایان روز کاری همین روز طی جلسه ای اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: اعتباربخشی بازدید اعتباربخشی دکتر بهنام محمودیه