تقدیر و تشکر نمایندگان مسئولین استانی از مدافعان سلامت در بیمارستان حضرت ولیعصر عج

۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۷ کد : ۸۶۷۶ اخبار اصلی

حجت الاسلام و المسلمین دانش مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، آقای سجادی معاونت اجتماعی استانداری  و دکتر جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه تیم مدیریتی بیمارستان از بخشهای درمانی بیمارستان بازدید نمود و از زحمات و دلسوزی های مدافعان سلامت با اهدای گل و کتاب تقدیر و تشکر نمودند.

حجت الاسلام دانش تلاشهای مدافعان سلامت در مبارزه با کرونا را مانند تلاش رزمندگان در جبهه های جنگ اعلام کرد و گفت جان فشانی های شما عزیزان در تاریخ ثبت خواهد شد و مردم قدرشناس کشور هیچ وقت رشادت های شما قهرمانان را فراموش نخواهد کرد.

همچنین نمایندگان مسئولین استان به درددل ها و مشکلات مدافعان سلامت پرداخته و کمبودها و مسائل آنان را مورد بررسی قرار دادند.

کلید واژه ها: مدافعان سلامت تیم مدیریتی دکتر سید محمد جمالیان دکتر بهنام محمودیه