تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان بمناسبت ۸ بهمن روز جراح عمومی

۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۵ کد : ۱۴۸۱۴ اخبار اصلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات، در پیامی فرا رسیدن هشتم بهمن ماه را که به عنوان روز جراح نامگذاری شده است به تمامی جراحان تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات ، متن پیام دکتر مهدی قلیچ خانی به شرح زیر است:
تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان بمناسبت ۸ بهمن روز جراح عمومی

" فرا رسیدن هشتم بهمن ماه فرصت مغتنمی است برای قدردانی از زحمات تمامی جراحان و دستیاران سختکوش که با معجزه تخصص و مهارت خود، تیغ تیز جراحی را مرهمی می سازند برای تسکین آلام بیماران.

امروز و در سخت ترین روزهای مبارزه با کرونا، ارایه خدمات درمانی بدون وقفه به بیماران غیرکرونایی یکی از برگ های زرین نظام سلامت کشور محسوب می شود و بدون شک در این مسیر جراحان به مدد دانش، تعهد و مسئولیت پذیری حرفه ای خود نقش غیرقابل انکاری در روشن ماندن چراغ خدمت به هموطنان ایفا کرده اند.

ضمن تبریک به تمامی جامعه جراحان و به ویژه جراحان بیمارستان امام خمینی شهرستان محلات، از زحمات یکایک آنان قدردانی کرده و سعادت و سربلندی آنان را از خداوند منان خواستارم.

دکتر مهدی قلیچ خانی
8بهمن99

کلید واژه ها: روز جراح عمومی پیام تبریک دکتر قلیچ خانی بیمارستان امام خمینی (ره)