«آگهی فراخوان نیروی شرکتی »

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۵۲۰۹ اخبار اصلی
«آگهی فراخوان نیروی شرکتی »

شرکت توانخواهان در نظر دارد  نسبت به جذب 1نفر (یک نفر) نیرو از طریق برگزاری مصاحبه در رشته‌ی شغلی خدمتگزار به شرح جدول ذیل به صورت شرکتی جهت خدمت در شبکه بهداشت ودرمان محلات و واحد های تابعه به‌کارگیری نماید. ضمنا پذیرفته شده نهایی پس از انجام مراحل قانونی به هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک معرفی و صلاحیت ایشان بررسی خواهد شد. لذا داوطلبین پس از مطالعه مفاد آگهی در صورت واجد شرایط بودن می‌توانند نسبت به تکمیل و تحویل مدارک و فرم درخواست  شغل خود به شرکت به آدرس: اراک- میدان حافظیه  - بلوار فاطمیه- نرسیده به استانداری- جنب بانک ملت- طبقه فوقانی پست بانک - شرکت توانخواهان ( تلفن تماس ضروری: 09188625711-33688255) اقدام نمایند.
تذکرخیلی مهم: مسئولیت عدم مطالعه دقیق شرایط این آگهی بعهده شرکت کننده می باشد.

عنوان شغل    محل جغرافیایی خدمت    تعداد مورد نیاز    جنسیت    شرایط احراز از نظر مدرک و رشته تحصیلی
            مرد
    شهرستان    بیمارستان
خدمتگزار    شهرستان    محلات     -    1
    مرد    دارا بودن  مدرک تحصیلی  دیپلم با تمام گرایش ها
1-شرایط پذیرش داوطلبان:
 1- شرایط عمومی بکارگیری نیرو
1/1- تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح درقانون اساسی
2/1- داشتن تابعیت ایران
3/1- داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت
4/1- عدم اعتیاد به دخانیات ومواد مخدر و روانگردان
5/1- عدم سابقه محکومیت جزایی موثر
6/1- نداشتن منع بکارگیری دردستگاه¬های دولتی به¬موجب آرای مراجع قانونی
7/1- داوطلبان نباید مستخدم رسمی، ثابت و پیمانی سایر دستگاه¬های دولتی و یا بازنشسته و بازخرید خدمت باشند.
           8/1- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
           9/1- عدم وابستگی و عضویت در سازمان‌ها و احزاب غیرقانونی و الحادی
          10/1- داشتن سلامت جسمانی و روانی وتوانایی برای انجام کاری که برای آن به کارگیری می¬شوند.
2- شرایط اختصاصی به کارگیری نیرو:
1/2- داشتن حداقل 18 سال تمام  و حداکثر 32 سال تمام (متولدین30/11/67 تا 30/11/81 )
موارد ذیل به شرط ارائه تاییدیه‌های معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد.
الف) مدت خدمت سربازی انجام شده
ب) در صورت وجود سابقه بیمه تا سقف پنج سال به حداکثر سن مقرر افزوده می شود.
2/2 – داوطلبان بایستی به مبنای تاریخ‌های اشاره شده در آگهی توجه کافی داشته باشند. لازم به ذکر است ملاک عمل برای تاریخ گواهی فراغت از تحصیل، پایان خدمت نظام وظیفه آخرین روز ثبت نام (6/12/99) می‌باشد و ملاک محاسبه سن اولین روز ثبت نام (30/11/99) می‌باشد.
3/2. داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم
4/2. پذیرفته شدگان می‌بایست تعهد بدون قید و شرط مبنی بر انجام خدمت جهت شغل مورد نظر تا پایان خدمت در بخش خصوصی بسپارد و درصورت درخواست انتقال،درخواست آنان به منزله استعفاء یا انصراف از خدمت تلقی شده و قرارداد آنان لغو و بلااثر می‌گردد و دراینصورت داوطلب حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت.
5/2. چنانچه خلاف اطلاعات اعلام شده توسط داوطلبان محرز گردد مراحل طی شده کان لم یکن تلقی و درصورت بستن قرارداد، قرارداد مذکور لغو و بلااثر می‌گردد و دراین صورت داوطلب حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت.
مدارک مورد نیاز درهنگام ثبت نام:
صرفاًّ داوطلبانی می‌توانند در این آزمون ثبت نام نمایند که در زمان ثبت نام دارای مدارک ذیل باشند:
    فرم درخواست شغل از شرکت توانخواهان (مندرج در صفحه پایانی آگهی)
    آخرین مدرک و مقطع تحصیلی مندرج در شرایط احراز شغل ذکر شده درآگهی
    اصل کارت ملی
    اصل شناسنامه عکسدار
    اصل کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم
3- نحوه ثبت نام ومدارک مورد نیاز :
1/3- متقاضیان واجد شرایط می‌بایست از روز پنج شنبه مورخ 30/11/99  لغایت روز چهارشنبه  مورخ 6/12/99  مدارک خود را به صورت دستی به آدرس ذیل تحویل و رسید دریافت نمایند .(ساعات دریافت مدارک: صبح‌ها ساعت 7:30 لغایت13 )
 آدرس: اراک- میدان حافظیه  - بلوار فاطمیه – نرسیده به استانداری – جنب بانک ملت – طبقه فوقانی پست بانک - شرکت توانخواهان ( تلفن تماس ضروری: 09188625711-33688255)
2/3- مدارک مود نیاز:
    فرم درخواست شغل از شرکت (مندرج در صفحات پایانی آگهی)
    تصویر آخرین مدرک تحصیلی
    تصویر کارت ملی
    تصویر تمام صفحات شناسنامه
    یک عدد پوشه سبزرنگ (توجه: نام و نام خانوادگی بر روی پوشه حتماً قید گردد.)
    تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم
    تکمیل برگ درخواست شغل
    یک قطعه عکس 4×3
•    عکس ۴×۳ که در سال جاری گرفته شده باشد.(عکس تمام رخ)
•    تصویر داوطلب باید واضح ، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.
•    حتی‌الامکان عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد.

3/3- به مدارک ناقص و مدارکی که بعد از تاریخ(6/12/99) ارائه گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد .
تذکر 2 : بدیهی است پس از اتمام ثبت نام و  ارسال مدارک ، تحت هیچ شرایطی ، اطلاعات وارد شده قابل تغییر نمی باشد .
تذکر مهم: داوطلبین می بایست چک لیست ارسال مدارک خود را از شرکت تحویل نموده و تا پایان مراحل آزمون نزد خود نگهداری کنند. عدم دریافت چک لیست ارسال مدارک به منزله عدم ثبت نام خواهد بود.ضمنا تحویل مدارک به منزله تایید مدارک نمی باشد.
4/3- قراردادافراد پذیرفته شده با شرکتهای پیمانکاری خواهد بود و هیچ گونه رابطه استخدامی با دانشگاه علوم پزشکی اراک نخواهند داشت.
5/3- باتوجه به این که ملاک ثبت نام ازمتقاضیان تکمیل برگ درخواست شغل می باشد ، لازم است درتکمیل آن نهایت دقت را به عمل آورده وهیچگونه اصلاحاتی پس از ثبت نام قابل پذیرش نخواهد بود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آگهی فراخوان خدمتگزار نیروی شرکتی شهرداری محلات شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات بیمارستان امام خمینی (ره)