تاثیر مصرف چغندر در بهبود عوارض ناشی از دیابت

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۲۳۴۸۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۲۸۱
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی‌اکسیدان در چغندر خاطرنشان کرد: چغندر به بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت کمک می‌کند.
تاثیر مصرف چغندر در بهبود عوارض ناشی از دیابت

به گزارش روابط عمومی  شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات به نقل از دانشکده علوم تغذیه، دکتر سمیرا ربیعی عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به این نکته که بالاتر بودن میزان قند موجود در چغندر نسبت به سایر سبزیجات خاطرنشان کرد که این ماده غذایی باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی شود.

 

به گفته وی میزان قند موجود در چغندر در مقایسه با سایر سبزیجات بالاتر است اما به دلیل این که اندیس و بار گلیسمی آن بالا نیست، پس از خوردن، قند آن به آرامی وارد جریان خون فرد شده و باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود، البته به شرط آن که هنگام پخت از افزودن شکر به چغندر خودداری شود.

 

دکتر سمیرا ربیعی با اشاره به مزایای مصرف این ماده غذایی خاطرنشان کرد: چغندر دارای محتوای بالای آنتی‌اکسیدان است که با توجه به این محتوای بالای آنتی اکسیدانی به بهبود بسیاری از عوارضناشی از دیابت نظیرآسیب‌های بینایی، عصبی و قلبی عروقی در اقراد مبتلا به این بیماری کمک می‌کند.

 

این عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه با توجه به اگزالات و پتاسیم بالای موجود در چغندر تاکید کرد: به دلیل بالا بودن میزان اگزالات و پتاسیم در چغندر به بیماران دیابتی که مبتلا به سنگ‌ کلیه و نارسایی‌های کلیوی هستند باید در مصرف چغندر احتیاط کنند.

 

کلید واژه ها: دیابت مصرف چغندر بهبود عوارض بیمارستان امام خمینی (ره) توصیه های تغذیه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات


( ۴۵ )

نظر شما :