اقدامات اورژانسی در مواجهه با فردی‌که دچار قطع عضو شده

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۰ کد : ۴۲۹۵۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۴۴
متخصص جراح بیمارستان امام خمینی(ره) محلات گفت: اگر با فردی‌که دچار قطع عضو شده روبه‌رو شدید، اولین توصیه این است که آرامش خود را حفظ کرده تا بتوانید به مصدوم کمک کنید.
اقدامات اورژانسی در مواجهه با فردی‌که دچار قطع عضو شده

 دکتر منصوره واحدی در گفت‌و گویی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات، به مهمترین نکات اورژانسی در مواجهه با فردی‌که دچار قطع عضو شده پرداخت و اظهار کرد: عمدتا ضایعات قطع عضو اندام‌ها توسط دستگاه‌های صنعتی و در کارخانه‌ها و یا تصادف و گاهی توسط اشیاء تیز مثل شمشیر و یا چاقو اتفاق می‌افتد. 
 
 وی افزود: اگر با فردی‌که دچار قطع عضو شده روبه‌رو شدید، اولین توصیه این است که آرامش خود را حفظ کرده تا بتوانید به مصدوم کمک کنید.
 
 دکتر منصوره واحدی  با تاکید بر این‌که نجات جان بیمار یا مصدوم، اولویت دارد، گفت: اگر از محل قطع عضو خونریزی واضحی می‌بیند، جلوی خونریزی را با هر مکانسیم ممکن بگیرید، مثلا دست خود را روی محل گذاشته و فشار دهید یا با کمک دستمال و روسری تمیز عضو قطع شده را ببندید.
 
 متخصص جراح عمومی بیمارستان محلات افزود: اگر فردی‌ دچار قطع عضو شد، فورا با اورژانس تماس بگیرید، سپس تا زمانی‌که متخصصان اورژانس به محل حادثه می‌رسند، عضو قطع شده را داخل دستمال تمیزی که ترجیحا با آب یا سرم مرطوب شده بگذارید، سپس عضو را داخل پلاستیکی که هوای آن را تخلیه کرده‌ایم قرار ‌دهید و آن را گره بزنید یا با کمک نخ محکم ببندید.
 
 دکتر واحدی  اضافه کرد: پلاستیک را داخل ظرفی که عضو قطع شده به خوبی در آن جای بگیرد قرار دهید، ظرف را حاوی آب کرده و مقداری یخ داخل آن بریزید.
 
 وی گفت: عضو قطع شده باید داخل پلاستیک محکم بسته شده و شناور در آب و یخ باشد، بهتر است تاریخ و ساعت قرار دادن عضو در ظرف حاوی آب و یخ قید شود.

کلیدواژه‌ها: دکتر منصوره واحدی قطع عضو بیمارستان امام خمینی (ره) بیمارستان امام محلات کادر درمان بیماران اورژانسی


نظر شما :