مراسم تکریم و معارفه رییس و مدیر داخلی بیمارستان امام محلات

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۹ کد : ۴۳۸۷۶ اخبار اصلی
مراسم تکریم و معارفه رییس و مدیر داخلی بیمارستان امام خمینی(ره) محلات با حضور مدیر توسعه و تحول اداری دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان و کارکنان حوزه سلامت در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
مراسم تکریم و معارفه  رییس و مدیر داخلی بیمارستان امام محلات

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات، مراسم تکریم و معارفه رییس و مدیر داخلی بیمارستان امام خمینی(ره) محلات با حضور  مدیر توسعه و تحول اداری دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان و کارکنان حوزه سلامت در سالن  کنفرانس بیمارستان برگزار شد.در این مراسم از زحمات و تلاش های مهندس مرتضی شراهی مدیر سابق امور عمومی تقدیر و تشکر به عمل آمد و  مهندس حسین احمدی به عنوان مدیر امور عمومی مجتمع الغدیر دانشگاه معرفی شد .
در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر ضمن قدردانی از تلاش های ارزشمند دکتر کریمی و جهانگیردلداده مقدم، دکتر طالبی  به عنوان سرپرست جدید بیمارستان و مهدی صالحی به عنوان مدیر داخلی بیمارستان معرفی شدند.

کلید واژه ها: مدیر داخلی بیمارستان رییس بیمارستان مهدی صالحی دکتر طالبی شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان محلات تکریم و معارفه