بازدید دبیر برد رشته فوریت های پزشکی وزارت بهداشت از مجتمع آموزش عالی سلامت محلات

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۹ کد : ۴۴۰۱۶ اخبار اصلی
دکتر حسن نوری ساری دبیر هیات برد رشته ی فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت و معاون آموزش سازمان اورژانس کشور بهمراه مدیر شبکه بهداشت و درمان محلات، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش و رییس سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اراک و مسئولین مربوطه از مجتمع آموزش عالی سلامت، بیمارستان و پایگاه های اورژانس سطح شهر بازدید کردند.
بازدید دبیر  برد رشته فوریت های پزشکی وزارت بهداشت از مجتمع آموزش عالی سلامت محلات

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات، مهندس مظلومی در ابتدا با ارائه گزارش و تشریح موضوعات مرتبط با بازدید، روند راه اندازی  مجتمع آموزش عالی سلامت را تشریح  کرد.
.
دکتر نوری از اعضا بورد وزارت بهداشت نیز ضمن تقدیر از تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته در  این خصوص ، ظرفیت این مجتمع و مراکز درمانی را قابل قبول دانست و افزود:  شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات می‌تواند جهت آموزش دانشجویان رشته فوریت های پزشکی و...  از این ظرفیت بهره بگیرد.

گفتنی است از امکانات مجتمع آموزش عالی سلامت  از جمله سایت، آزمایشگاه، کتابخانه، سالن پراتیک و کلاس ها بازدید بعمل آمد.

همچنین دیدار با مسئولین  حوزه درمان و بازدید از بخش‌های اورژانس، icu، اتاق عمل بیمارستان امام خمینی(ره) مصاحبه با همکاران حوزه درمان و حضور در پایگاه های اورژانس 115 سطح شهر  از دیگر برنامه‌های  سفریک‌روزه  دکتر نوری بود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دبیر برد رشته فوریت های پزشکی وزارت بهداشت دکتر حسن نوری ساری دانشجو مجتمع عالی سلامت شهرستان محلات شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات