توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه رمضان و کرونا

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۸ کد : ۲۵۶۲۸ اخبار
تعداد بازدید:۵۸۹
توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه رمضان و کرونا
  1. صرف مواد غذایی با شاخص قندی بالا مانند زولبیا و بامیه در وقت ‌سحر موجب گرسنگی زودرس در طول روز می‌شود.
  2. مصرف 3 وعده غذای اصلی (افطار، شام و سحری) برای داشتن تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان و پیشگیری از ابتلاء به کرونا ضروری  است.
  3. مصرف مواد غذایی حاوی قند های ساده  مانند زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان باعث کاهش ایمنی بدن و ابتلاء به کرونا خواهد شد.
  4. مصرف سالاد یا سبزی در وعده شام و سحر باعث افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
  5. مصرف 2-4 عدد میوه در فواصل بین افطار تا سحر باعث افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
  6. مصرف 6-8  لیوان آب همراه با عرقیات گیاهی در فاصله بین افطار تا سحر باعث تامین آب مورد نیاز بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
  7. مصرف نان سبوس‌دار در ماه مبارک رمضان باعث پیشگیری از یبوست و بالا بردن ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا خواهد شد.
  8. برای کاهش تشنگی و افزایش دریافت ویتامین‌ها در ماه مبارک رمضان، سبزی یا سالاد را در وعده سحر و شام  بگنجانید تا مبتلا به کرونا نشوید.
  9. با خوردن یک لیوان چای، 2 لیوان آب از بدن شما دفع می‌شود پس در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از کرونا چای کمتری مصرف کنید.

کلیدواژه‌ها: تغذیه در دوران ابتلا به کرونا تغذیه در ماه رمضان ماه رمضان و تغذیه شبکه بهداشت و درمان خنداب کرونا ابتلاء کرونا پیشگیری ابتلاء کرونا پیشگیری ایمنی بدن پیشگیری پیشگیری ابتلاء پیشگیری ابتلاء کرونا مصرف


نظر شما :