توصیههای تغذیهای در ماه رمضان و کرونا
- صرف مواد غذایی با شاخص قندی بالا مانند زولبیا و بامیه در وقت سحر موجب گرسنگی زودرس در طول روز میشود.
- مصرف 3 وعده غذای اصلی (افطار، شام و سحری) برای داشتن تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان و پیشگیری از ابتلاء به کرونا ضروری است.
- مصرف مواد غذایی حاوی قند های ساده مانند زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان باعث کاهش ایمنی بدن و ابتلاء به کرونا خواهد شد.
- مصرف سالاد یا سبزی در وعده شام و سحر باعث افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
- مصرف 2-4 عدد میوه در فواصل بین افطار تا سحر باعث افزایش ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
- مصرف 6-8 لیوان آب همراه با عرقیات گیاهی در فاصله بین افطار تا سحر باعث تامین آب مورد نیاز بدن و پیشگیری از ابتلاء به کرونا خواهد شد.
- مصرف نان سبوسدار در ماه مبارک رمضان باعث پیشگیری از یبوست و بالا بردن ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا خواهد شد.
- برای کاهش تشنگی و افزایش دریافت ویتامینها در ماه مبارک رمضان، سبزی یا سالاد را در وعده سحر و شام بگنجانید تا مبتلا به کرونا نشوید.
- با خوردن یک لیوان چای، 2 لیوان آب از بدن شما دفع میشود پس در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از کرونا چای کمتری مصرف کنید.
کلیدواژهها:
تغذیه در دوران ابتلا به کرونا تغذیه در ماه رمضان ماه رمضان و تغذیه شبکه بهداشت و درمان خنداب کرونا ابتلاء کرونا پیشگیری ابتلاء کرونا پیشگیری ایمنی بدن پیشگیری پیشگیری ابتلاء پیشگیری ابتلاء کرونا مصرف
نظر شما :