برپایی میز خدمت سلامت توسط دکتر امانی در شهرستان خنداب

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۶۸۵۳ اخبار
برپایی میز خدمت سلامت توسط دکتر امانی در شهرستان خنداب

میز خدمت سلامت مورخ سی و یکم مرداد ماه 1402 جهت بررسی و رفع مشکلات مردمی، مشکلات حوزه بهداشت و درمان در محل فرمانداری شهرستان خنداب با حضور دکتر علیرضا امانی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاونین و مسئولین شبکه بهداشت و درمان خنداب برگزار گردید.

در این خصوص سوالات و مباحثی توسط مردم و شوراها مطرح شد که در مقابل دکتر امانی و معاونین همراه، درخواست‌ها را بررسی و پاسخ لازم را ارائه نمودند.

جلسه مذکور اولین میز خدمت سلامت ریاست دانشگاه در خنداب بود که برگزار گردید، برگزاری جلسات بعدی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: معاونین مشکلات حوزه سلامت مشکلات حوزه بهداشت و درمان دکتر علیرضا امانی میز خدمت سلامت میز خدمت برپایی میز خدمت خنداب شورای شهر خنداب شبکه بهداشت و درمان خنداب