برگزاری پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان با محوریت دسترسی مردم به نان کامل
پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان خنداب با حضور مهندس رستمی، فرماندار شهرستان؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان و رئیس مرکز بهداشت، و اعضای کارگروه، با هدف ارتقای دسترسی شهروندان به نان کامل و پخت کامل و استاندارد در نانواییها برگزار شد.
فرماندار خنداب، مهندس رستمی، با تأکید بر نقش نان سالم در امنیت غذایی، بر ضرورت هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و صنف نانوایان برای بهبود کیفیت نان و دسترسی پایدار مردم به نان کامل تأکید کرد.
همچنین دکتر اسدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، با اشاره به یافتههای نظارتهای میدانی، بر اجرای آموزشهای هدفمند و ارتقای استانداردهای بهداشتی در فرایند تولید نان تأکید نمودند.

نظر شما :