پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب به مناسبت ولادت با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار

۱۹ بهمن ۱۴۰۴ | ۲۰:۳۸ کد : ۵۷۸۹۱ اخبار اسلایدی اخبار
تعداد بازدید:۱
پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب به مناسبت ولادت با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 سوم شعبان سالروز میلاد با سعادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به نام روز پاسدار نامگذاری شده است .

 وجه تسمیه این روز یادآور پاسداری امام حسین (ع) از حریم اسلام ناب محمدی (ص) در مقابل ظلم و فتنه های زمان خود بوده است که اگر فداکاری و ایثار سالار شهیدان نبود چیزی از اسلام باقی نمی ماند .

 چه زیباست پس از گذشت قرن ها پیروان آن امام شهید ، سبز قامتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اقتدا به حسین بن علی (ع) در مسیر حراست از انقلاب اسلامی در مقابل ظلم و فتنه های زمان ایستادگی کرده و حوادث مختلفی که هریک می توانست برای انقلاب تهدید محسوب گردد آن را به فرصت تبدیل نموده و عزت روزافزون را برای ایران اسلامی به وجود آورده اند.

 به همین مناسبت ضمن تبریک ولادت امام حسین (ع) که نجات بشریت در گرو عشق به اوست ، قدردان رشادت های دلیر مردان سپاه پاسداران در برافراشته نمودن پرچم عزت و اقتدار ایران اسلامی هستیم .

                    دکتر زهرا اسدی 
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب

کلیدواژه‌ها: #روزپاسدار


نظر شما :