وبینار بهبود کیفیت بهداشت تخم مرغ ، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۳ تیر ماه

جلسه هماهنگی برنامه ملی ارتقاءکیفیت بهداشتی تخم مرغ با حضور رئیس گروه سلامت محیط کار ، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان و کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت اراک به صورت ویدئو کنفرانس با شرکت اداره کل دامپزشکی کل کشور و استانها و مرکز سلامت محیط کار و مدیران گروه سلامت محیط استانها در روز سه شنبه مورخ 3 / 4 / 99 برگزار و هدف از تشکیل این جلسه نظارت بهداشتی بر بسته بندی و توزیع تخم مرغ در شرایط کاملا بهداشتی تا سطح عرضه و مصرف بوده است .مقرر شد که تخم مرغها به صورت بسته بندی وارد چرخه مصرف گردد و رعایت زنجیره سرما از مرغداری تا سطح مغازه ها و فروشگاهها صورت پذیرد .
نظر شما :