اخبار

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی طراحی سوال آزمون استخدام جذب نیروی PHC شهری برگزار شد گالری

در راستای آزمون استخدام جذب نیروی PHC شهری، نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی طراحی سوال این آزمون با حضور معاونین فنی و اجرایی، مدیر حراست، مدیر امور عمومی و مدیر گروه های معاونت بهداشت برگزار شد.

اجرای تمرین کشوری ارزیابی و مدیریت ریسک گالری

جلسه ای با موضوع طغیان ناشی از یکی از عوانل بیماریزای نوپدید (تب دنگی) که به منظور کسب اطمینان از وجود ظرفیت پاسخگویی مناسب معاونتهای بهداشت و درمان در حوزه تشخیص آزمایشگاهی در محل معاونت بهداشت برگزار شد.

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه گالری

نشست دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر زیلابی معاون بهداشتی و دکتر ملاطائفه معاون توسعه دانشگاه با روسای شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه در راستای بررسی و رفع چالش‌های حوزه سلامت، برگزار شد.

خود مراقبتی تغذیه ای یعنی رعایت تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: خود مراقبتی تغذیه ای به معنای رعایت سه اصل تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه است و با روش های جایگزینی مواد غذایی، استفاده از منابع غذایی موجود و در دسترس می توان نیازهای تغذیه ای را تامین کرد.

برای پیشگیری از غرق‌شدگی، اقدامی انجام دهیم

کارشناس مسئول مدیریت خطر حوادث وبلایا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲۵ جولای روز جهانی و هفته ملی پیشگیری از غرق‌شدگی مصادف با ۱ الی ۷ مرداد با شعار سازمان بهداشت جهانی (WHO) «برای پیشگیری از غرق‌شدگی، اقدامی انجام دهیم» می‌باشد.