کمیته پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی و فشارخون، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۲۳ تیر ماه

۲۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۷ کد : ۱۰۴۵۰ اصلی معاونت بهداشتی

کمیته پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی و فشارخون با حضور معاون بهداشت، معاون فنی ، رئیس گروه و کارشناس بیماری های غیرواگیر، رئیس گروه و کارشناس آموزش و ارتقا سلامت، رئیس گروه تغذیه ،  رئیس گروه بهداشت خانواده ، مسوول روابط عمومی معاونت بهداشتی و دکتر انوری متخصص قلب و فوکال پوینت برنامه پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون در روز یکشنبه مورخ 23 تیرماه در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار گردید .

دکتر میرشفیعی رئیس گروه بیماری های غیر واگیر اهداف برگزاری از این جلسه را بیان و گزارشی از وضعیت استان مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی در راستای پیشگیری و کنترل فشارخون را عنوان کرد .

در ادامه کارشناس بیماری های غیرواگیر گزارشاتی را در خصوص اقدامات انجام شده و آمار بیماران مبتلا به فشارخون در سطح دانشگاه علوم پزشکی اراک بشرح ذیل ارائه نمود :

1. شیوع فشارخون بالا به تفکیک مناطق شهری براساس پورتال برای سالهای 98-96
  2. شیوع فشار خون بالا به تفکیک مناطق روستایی براساس پورتال برای سالهای 98-96
  3. پوشش مراقبت بیماران مبتلا به فشارخون بالا توسط مراقب سلامت در شهر در سال های 98-96
  4. پوشش مراقبت بیماران مبتلا به فشارخون بالا توسط بهورز در روستا در سال های 98-96
  5. پوشش مراقبت بیماران مبتلا به فشارخون بالا توسط پزشک  در روستا در سال های 98-96
  6. پوشش مراقبت بیماران مبتلا به فشارخون بالا توسط پزشک  در شهر در سال های 98-96
  7. پوشش خطرسنجی سال 98-97 براساس سامانه سیب گزارشات مدیرسیستم دانشگاهی در سطح وزارت
  8. درصد بیماران مزمن مبتلا به کووید 19 به کل بیماران مبتلا به کووید                                                                                                                             رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت  اعلام کرد براساس بررسی های انجام شده و پرسشنامه توزیع شده بین 1300 نفر جمعیت بالای 18 سال فشارخون بعنوان اولویت نیازسنجی استان مرکزی در نظر گرفته شده است .                                                                                                                                                  دکتر انوری گفت ویرایش جدید گاید لاین درمان بیماران مبتلا به فشار خون و بیماری های قلبی عروقی از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده است و  مقرر شد برای  پزشکان جلسه  اموزشی بصورت وبیناری بمنظور تبین گایدلاین مورد نظر توسط مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار گردد.

کلید واژه ها: فوکال پوینت فشارخون