سخنان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در قرارگاه پدافند زیستی، ۱۱ مرداد ماه

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۸ کد : ۱۰۷۷۸ اصلی معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در قرارگاه پدافند زیستی:

▫️این استان از نظر ابتلا  به بیماری کووید ۱۹ و مرگ ناشی از آن جزء ده استان آخر است که این مهم با تلاش کادر بهداشت و درمان استان و همکاری و همراهی مردم و مسؤلین با دانشگاه علوم پزشکی محقق شده‌است.

▫️ ۱۵ هزار و ۶۳۹ مورد مشکوک و ۳۷۹ مورد مثبت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ هفته گذشته در استان مرکزی مشاهده شد که شهرستان‌های اراک، دلیجان و شازند بیشتری موارد ابتلا به این بیماری را داشته‌اند.

▫️با بررسی های انجام شده از بین ۱۰ هزار نفر از مردم استان مرکزی شهرستان‌های فراهان، دلیجان، تفرش و اراک بیشترین موارد ابتلا به این بیماری را داشته‌اند.

▫️شیب بیماری کووید ۱۹ در هفته اول و دوم تیرماه امسال صعودی بود که این شیب در هفته سوم تیرماه نزولی شده‌است.

دکتر نظری گفت: مقرر شد آیین روز عرفه در اراک تنها در یک نقطه برگزار شود در صورتی که این آیین در ۲ مسجد و آرامستان این شهر نیز برگزار شده‌است.

کلید واژه ها: پدافند زیستی آرامستان معاون بهداشتی