سخنان دکتر جواد نظری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ستاد مدیریت بیماری کرونا، ۲۵ مرداد ماه

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۳:۲۶ کد : ۱۱۰۷۱ اصلی معاونت بهداشتی

معاون بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی اراک  در ستاد مدیریت بیماری کرونا:

میزان استفاده از ماسک در دلیجان 45 درصد، کمیجان 55 درصد، تفرش 75 درصد، اراک 82 درصد، خنداب 50 درصد، محلات 45 درصد، فراهان 40 درصد، شازند 42 درصد و آشتیان 80 درصد است.

میزان رعایت و اجرای پروتکل های بهداشتی در دلیجان 47 درصد، کمیجان 80 درصد، تفرش 75 درصد، اراک 85 درصد، خنداب 75 درصد، محلات 45 درصد، فراهان 70 درصد، شازند 44 درصد و آشتیان 80 درصد برآورد شده است.

با وجود اینکه مطابق وضعیت شهرستان های استان در موضوع ابتلا به کرونا دستورالعمل ها ابلاغ شده است، اما هنوز این مسئله اجرایی نشده است. در وضعیت قرمز فقط گروه شغلی یک می تواند فعالیت داشته باشد، اما مشاغل مختلف در شهرهای قرمز استان مرکزی فعالند و حتی نماز جمعه برگزار می شود.

وضعیت آرامستان اراک نسبت به روزهای گذشته اصلاح شده است، اما هنوز کیفی نیست و لازم است نظارت ها افزایش یابد، چراکه با وجود مسدودسازی ها همچنان تجمعات را شاهد هستیم.
در روزهای پیش رو باید ممنوعیت برپایی چادر، موکب و خیمه مورد تاکید قرار گیرد و از افراد ناشناس نذری پذیرش نشود.

کلید واژه ها: وضعیت قرمز پروتکل های بهداشتی