سخنان دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی جدید در مراسم تودیع و معارفه ، ۲۴ شهریور ماه

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۹ کد : ۱۱۸۳۲ اصلی معاونت بهداشتی
سخنان دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی جدید در مراسم تودیع و معارفه ، ۲۴ شهریور ماه

بازگشت به حوزه بهداشت بعد از ۱۰ سال

معاون جدید بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک: از اینکه بعد از ۱۰ سال به این معاونت بازمی‌گردم بسیار خوشحال و خرسندم.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی علیمحمدی در جلسه  معارفه خود گفت؛ وجود نیروی خوب و توانمند و متخصص در حوزه معاونت بهداشت از مهمترین دلیل خوشحالی و  بازگشت به این معاونت است.

او افزود: با توجه به گستردگی جنس خدمات در حوزه معاونت بهداشت، همدلی و وفاق و البته تلاش مجاهدانه از مهمترین رموز پیروزی و موفقیت و رسیدن به اهداف خرد و کلان است.

وی تاکید کرد: اولویت مدیریت اینجانب حفظ و ثبات شرایط فعلی و رسیدن به توسعه پایدار و ارتقاء شاخص ها با ۳ برنامه ریزی کوتاه، میان و بلند مدت است.

معاون جدید بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خروجی خدمات و تلاش همکاران این معاونت و حوزه در طولانی مدت قابل مشاهده است، نیاز به کمک همه جانبه همکاران و دیگر واحد ها بیش از پیش احساس شده و به چشم می خورد.

دکتر علیمحمدی یادآور شد: امیدوارم با همت و تلاش همه البته با یکرنگی و همدلی این قطار حوزه بهداشت را که به شکل موفقیت‌آمیزی و با سرعت مناسبی به حرکت درآمده، به سرمنزل مقصود برسانیم.

کلید واژه ها: حوزه بهداشت معاونت بهداشتی