مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اصل اول مدیریت بیماری کووید ۱۹، رعایت پروتکل های بهداشتی است.

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۳ کد : ۱۲۶۶۷ اصلی معاونت بهداشتی

۲۰ درصد پرسنل ادارات استان پروتکل ها را رعایت نمی کنند و اخطاری هم نمی گیرند/ اگر نجنبید ویروس وارد صنایع خواهد شد/ نه باشگاه ها تعطیل شده اند و نه هیچ تور مسافری لغو شده است

مدیر گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک:
بالاخره ۲۰ درصد پرسنل ادارات پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند و مدیران می توانند به ازای همین ۲۰ درصد اخطار کتبی داده باشند، ولی چنین چیزی را شاهد نیستیم و فرآیند معیوب است. طبق مصوبه ستاد اتوبوس ها باید با ۵۰ درصد ظرفیت حرکت کنند ولی ۳۰ درصد بیشتر از ظرفیت هم مسافر سوار می کنند.
اداره کل کار و سازمان صمت اگر نجنبند، ویروس وارد صنایع می شود و باید در این حوزه نظارت ویژه اعمال شود. اعلام شد که باشگاه های بدنسازی تعطیلند، اما همچنان فعالند، هیچ تور گردشگری و مسافرتی در شهرهای دارای ریسک بالا لغو نشده است.

پاساژها، ایستگاه های سوخت، بانک ها، دفاتر پیشخوان دولت، پلیس ۱۰+ و دفاتر قضایی در رعایت پروتکل ها وضعیت خوبی ندارند، مراسم های مذهبی در برخی اماکن با جمعیت بالا برگزار می شود، حتی در یکی از صنایع بزرگ استان مجمع عمومی با ۷۰۰ نفر برگزار شد.
فروشندگان دوره گرد و آموزشگاه های خصوصی و روزبازارها پروتکل ها را رعایت نمی کنند، وضعیت آرامستان اراک همچون گذشته است به طوری که در مراحل کفن و دفن و نماز پروتکل ها رعایت نمی شود و باید برای این موارد برخورد لازم صورت گیرد و فرآیند نظارت اصلاح شود. چالش بعدی ما مراسم های عروسی است که باید مصوبه مناسب داشت و محکم روی مصوبات ایستاد.

کلید واژه ها: پروتکل های بهداشتی سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی