افتتاح ساختمان پایگاه سلامت امام رضا (ع) شهرستان دلیجان با حضور دکتر نظری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، استان مرکزی، ۱۹ مهر ماه

۱۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۴ کد : ۱۲۷۰ اصلی معاونت بهداشتی

روز پنجشنبه مورخ 97/7/19 آیین افتتاح ساختمان جدید پایگاه خدمات سلامت امام رضا(ع) شهرستان دلیجان واقع در انتهای پارک مصلی ، نرسیده به حوزه علمیه خواهران انجام شد .

این پایگاه در زمینی به مساحت 1125 متر مربع و زیر بنای 256 متر مربع و هزینه 3.500.000.000 ریال ساخته شده است .

دراین مراسم معاون بهداشتی بیان کرد که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل حصار ساختمان را در اختیار شبکه بهداشت دلیجان قرار خواهد داد .

در این مراسم از زحمات مهندس کردی فرماندار سابق دلیجان تقدیر و تشکر شد . دکتر نظری گفت : این پایگاه در طی چهار ماه تکمیل و به مرحله بهره برداری رسیده است .

در ادامه دکتر نظری معاون بهداشتی خرسندی و رضایت خود را از زحمات مسئولین شبکه دلیجان در زمینه پیگیری روند پیشرفت پروژه های بهداشتی ابراز کرد . شایان ذکر است که پایگاه سلامت امام رضا(ع) که زیر مجموعه مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک دلیجان می باشد از تاریخ 94/2/7 فعالیت خود را در یک ساختمان اجاره ای آغاز کرده است .