شرح اقدامات روز جهانی استئوپروز ( پوکی استخوان) در سال ۱۳۹۷

۲۸ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۴۳۲ اصلی معاونت بهداشتی
شرح اقدامات روز جهانی استئوپروز ( پوکی استخوان) در سال ۱۳۹۷

معاون بهداشت ورییس مرکز بهداشت استان مرکزی  با تشکر وقدردانی از کلیه کارشناسان و دست اندرکاران اقدامات اجرایی روز جهانی پوکی استخوان در سال 1396در مجموعه تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک که نتیجه آن منجر به کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین 61 دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی کشور گردید .وی همچنین خواستار  اجرای بهتر برنامه های اجرایی مورد انتظار در سال 1397 در راستای مناسبت مذکور شد و در ادامه برنامه ه او قدامات اجرایی بزرگداشت روز جهانی پوکی استخوان را در سال 1397 تشریح نمود.

نظری گفت بزرگداشت روز جهانی پوکی استخوان مرکز بهداشت استان مرکزی در  سال 1397، از 28 مهر آغاز و در طی ماه آبان همچنان تداوم خواهد داشت.مرکز بهداشت استان هم برنامه های متنوعی را در این هفته اجرا می کند.

تشکیل کمیته های درون بخشی در معاونت بهداشت دانشگاه و مراکز بهداشت شهرستان ،تهیه وتنظیم بسته خدمتی  در قالب ارائه اطلاعات و برنامه های اجرایی روز جهانی پوکی استخوان و ارسال به مراکز بهداشت شهرستان ها، تهیه و تنظیم و درج مجموعه متون آموزشی مرتبط جهت بارگذاری در پورتال معاونت بهداشت، تهیه وتنظیم و مکاتبه جهت درج پیام های بهداشتی بصورت زیرنویس  از شبکه استانی آفتاب و نمایش در تابلو الکترونیکی معاونت بهداشت از دیگر برنامه های اجرایی می باشد.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی عنوان کرد: اختصاص 6 پایه بنر در سطح شهراراک ، چاپ و نصب 12  بنر اطلاع رسانی در مراکز بهداشت شهرستان‌های تحت پوشش توسط مرکز بهداشت استان انجام می شود.

وی اشاره کرد: برنامه ریزی جهت اجرای برنامه های  زنده رادیویی - تلویزیونی با حضور متخصصین طب فیزیکی وتوانبحشی ،تهیه متن آموزشی متناسب با برنامه های روز جهانی پوکی استخوان جهت ایراد سخنرانی در مراسم نماز جمعه،برگزاری جلسات ویژه مراقبین بهداشت مدارس واولیاء ومربیان مدارس،اجرای طرح آموزش کوله پشتی سالم در گروه های دانش آموزی ،برگزاری جلسات آموزشی ویژه مربیان رابطین ، رابطین سلامت وسفیران سلامت با تاکید برانتقال آموزش ها به خانوارهای تحت پوشش، برگزاری مسابقات علمی وورزشی ویژه کارکنان ، ایجاد پایگاه های مشاوره، ویزیت و غربالگری جهت عموم مردم "اجرای دور دوم سنجش سطح سرمی  VitD3در کارکنان معاونت بهداشتی ، برپایی ایستگاه های اطلاع رسانی روز جهانی پوکی استخوان با محوریت پیشگیری وکنترل بیماری پوکی استخوان توزیع بروشور ،پمفلت و....، برگزاری جشنواره های محلی با محوریت تغذیه سالم، فعالیت بدنی و....، برگزاری جلسه توجیهی و  باز آموزی با محوریت پیشگیری وکنترل بیماری پوکی استخوان ویژه تیم سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی ، اجرای برنامه آموزشی به صورت ویدئو کنفرانس(وبینار)پیشگیری وکنترل پوکی استخوان جهت کارشناسان ستاد شهرستان ومعاونت بهداشت ، مکاتبه با اداره امار وفناوری اطلاعات دانشگاه در زمینه بارگذاری پیام های تصویری در اتوماسیون اداری ،تهیه وطراحی پیام های تصویری وارسال فایل آن به سازمان ها و ادارات استان جهت بارگذاری در تابلو اعلانات اتوماسیون اداری از دیگر برنامه های  مرتبط با این مناسبت بوده است.

.