۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۲ کد : ۱۴۴۶۵ اصلی معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شمار بسترهای کرونایی استان در هفته دوم دی‌ماه از ۳۹۰ نفر به ۳۸۰ نفر رسیده که ۲ درصد کاهش دارد و بیماران سرپایی کرونا نیز با پنج درصد کاهش از ۳۵۵ نفر به ۳۵۲ نفر رسیده است.

دکتر«علی علیمحمدی» افزود: شمار فوت شدگان استان در هفته دوم دی‌ماه ۵۰ درصد کاهش یافته و از ۲۶ نفر به ۱۶ نفر رسیده است.

وی اظهار داشت: در این مدت سه هزار و ۲۴۳ تست تشخیصی کرونا در استان انجام شده که ۴۱۷ مورد مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هفته سوم آبان اوج اپیدمی ویروس کرونا در اراک بود که با مشارکت مردم آمار روند آن نزولی شد.

کلید واژه ها: کرونا معاون بهداشتی