معاونت بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک

طرح شهید سلیمانی فعالیت ۳۴ تیم بهداشتی را در شهرستان تفرش منسجم کرد

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۹ کد : ۱۴۵۶۴ اصلی معاونت بهداشتی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش گفت: طرح شهید سلیمانی در این شهرستان از هفدهم آذرماه در قالب سه تیم حمایتی مراقبتی و نظارتی آغاز شده است.
طرح شهید سلیمانی فعالیت ۳۴ تیم بهداشتی را در شهرستان تفرش منسجم کرد

به گزارش روابط عمومی، دکتر کوروش دالوندی افزود: طبق تقسیم بندی های انجام شده، ۸ تیم حمایتی با عضویت ۱۶ نفر، ۱۹ تیم مراقبتی با عضویت ۸۴ نفر و ۳ تیم ۲۰ نفره نظارتی در این شهرستان به مبارزه این بیماری رفته اند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت مراقبت در منزل در این اپیدمی، دو تیم متشکل از چهار نفر (پزشک و ماما) کار سرکشی و مراقبت از بیماران را در منزل به عهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: تا به امروز ۷۶ مورد تست سریع (rapid test) انجام شده که ۱۰ مورد آن مثبت بوده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش در ادامه یادآور شد: ۲۹۲ نفر در قالب این طرح رهگیری و پیگیری شدند و به ۳۹۶ خانوار نیز کمک های معیشتی اهدا شده است.

وی تاکید کرد: تاکنون بالغ بر ۴۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان کمک های نقدی و همچنین ۱۲۰ پرس غذای گرم به اقشار آسیب پذیر جامعه اهدا و توزیع شده است.

دکتر دالوندی گفت: همچنین به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه بیش از ۲۶۴ بازرسی مشترک و ۱۱۲۰ بازرسی از اصناف و اماکن صورت گرفته که منجر به ۲۵ مورد اخطار کتبی شده است.

کلید واژه ها: تیم حمایتی پروتکل های بهداشتی