شیوع کرونا در هفته آخر بهمن ماه جاری در مقایسه با هفته سوم ۳۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

۰۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۵۲۴۳ اصلی معاونت بهداشتی
شیوع کرونا در هفته آخر بهمن ماه جاری در مقایسه با هفته سوم  ۳۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شمار بیماران بستری استان آذرماه جاری نسبت به دیماه ۵۰ درصد و آمار فوت شدگان نیز ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: ۹۲۴ مورد مثبت کرونا در هفته آخر بهمن ماه جاری در مقایسه با هفته سوم گزارش شده که ۳۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی اظهار داشت: ۶۵۲ مورد مثبت بیمار سرپایی در هفته آخر بهمن امسال  و ۸۵۰ بیمار مثبت سرپایی در هفته چهارم بهمن با ۳۰ درصد افزایش ثبت شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میزان بستری استان از ۵۳ نفر به ۷۴ با ۴۰ درصد افزایش و فوت نیز از ۱۱ مورد به ۱۲ مورد افزایش رسیده است.

دکتر علیمحمدی افزود: ۲۱ هزار تست سریع کرونا از ۱۶ آذرماه تا ۳۰ بهمن در استان انجام شده که ۱۱ هزار و ۸۰۳ توسط دانشگاه، هفت هزار توسط ساوه و ۲ هزار و ۶۹۲ مورد نیز توسط خمین عملیاتی شده است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه پارسال آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

کلید واژه ها: تست سریع کرونا معاون بهداشتی