پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بمناسبت عید سعید مبعث

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۸ کد : ۱۵۷۹۴ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی در پیامی فرارسیدن عید سعید مبعث را به تمام مسلمان خصوصا همکاران حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک گفت.
پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بمناسبت عید سعید مبعث

پیام تبریک دکتر علی علیمحمدی به شرح ذیل است:

بیست و هفتم رجب، سالروز برگزیده شدن احسن ترین خلقت خدا، تبسم سبز ایمان، فخر کائنات، گل سر سبد هر دو دنیا و پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص) در واقع یادآور بی نظیرترین روز در تاریخ است که بشریت به برکت آن از بند ظلمانی ترین جهالت ها رهایی و قدم در راه تعالی و آزادی گذاشت. در این روز بود که نور امید بر آسمان مکه تابید و سپس تمام جهان را فراگرفت و اسوه ای اخلاقی در برابر جهانیان پدیدار شد.

بعثت پیامبر اکرم (ص) سرآغاز راه نَصرُ مِن اللهِ و فَتحٌ قریب، قربت به سوی یگانه هستی بخش، خط بین حق و باطل، خودشکوفایی و ترقی انسان پس از دورانی تاریک و پر از جهالت است.

پیامبر گرامی اسلام (ص) آخرین برگزیده الهی برای معرفی کامل ترین دین خداوند، دین توحید و یکتاپرستی، دین بزرگ نجات بشر از گمراهی، دین عقلانیت و هم اندیشی و دین آزادگی است.

با درود و صلوات بر آخرین فرستاده پرودگار، فرا رسیدن هنگامه مبارک مبعث ختمی مرتبت، حضرت محمد مصطفی(ص) را که امسال مصادف است با ایام خجسته نوروز، به تمامی مسلمانان تبریک و تهنیت می گویم و امیدوارم به برکت این روز، خداوند منان همه ما را در سایه سار مرحمت و لطف خود قرار دهد و هرچه زودتر کشور عزیزمان را از شر این  ویروس منحوس نجات دهد و در آینده ای نزدیک، بتوانیم شاهد تسری موهبت سلامت، در جای جای وطن عزیزمان ایران باشیم.

به همین مناسبت، بار دیگر از مردم کشور و استان عزیزمان دعوت می کنم با پیوستن به پویش ملی «ره سلامت» و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی، عدم مسافرت و دید و بازدیدهای نوروزی  فرزندان خود در خانواده بهداشت و درمان کشور را یاری داده و روزهای بهتری را در ایام نوروز امسال پیش رو داشته باشیم.

کلید واژه ها: پروتکل های بهداشتی معاون بهداشتی