پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت مرکزی بمناسبت روز دندانپزشک

۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۶۴۷۵ اصلی معاونت بهداشتی
بیست و سوم فروردین ماه هر سال روز دندانپزشک و نماد تشکر و قدردانی از مقام و جایگاه تلاشگران فعالی است که از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت، خدمات سلامت دهان و دندان جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عامل تعیین‌کننده ای در کیفیت زندگی انسان‌ها به شمار می آید.
پیام تبریک معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت مرکزی بمناسبت روز دندانپزشک

دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان بمناسبت فرارسیدن روز دندانپزشک پیامی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی متن این پیام بشرح ذیل می باشد .

امروزه مشخص شده که حفظ سلامت دهان و دندان، می تواند بروز بسیاری از بیماری ها را کاهش دهد بنابراین اهمیت دادن به بحث سلامت دهان در نهایت منجر به ارتقاء سلامت آحاد جامعه خواهد شد.

تشکر و قدردانی ویژه خود را تقدیم دندانپزشکانی می‌نمایم که با مسئولیت پذیری، دلسوزی، عشق و علاقه و رفتار حرفه‌ای در طول سال گذشته، در مواجهه با بحران کرونا در عرصه ی آموزش و خدمت رسانی به مردم عزیز در مراکز بهداشتی عالمانه و عملگرایانه نقش آفریدند.

اینجانب 23 فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی دانشگاه به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی، دندانپزشکان، همکاران دندانپزشک عزیزی که در این ایام، با وجود اپیدمی کروناویروس و وجود خطر انتقال بیماری، در مراکز خدمات اورژانسی دندانپزشکی در کنار مردم بودند و در عرصه های خدمتگزاری به مانند همیشه، به زیبایی نقش آفرینی کردند، دانشجویان و همکاران عزیز معاونت بهداشتی دانشگاه تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون تمامی کارکنان شاغل در بخش دندانپزشکی مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه را مسئلت می نمایم.

کلید واژه ها: دندانپزشک معاونت بهداشت