پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز کارگر

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۱ کد : ۱۶۹۲۸ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک، در پیامی فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت.
پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز کارگر

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

یازدهم اردیبهشت ماه در هر سال تعلق به قشری دارد که زیربنائی‌ترین مفهوم زندگی انسان را خلق می‌کنند و با جوهره درونی و استعدادهای بالقوه و بالفعل خود تداوم زندگی را بسوی داشتن جامعه‌ای پویا و سالم که لازمه یک زندگی معقول و ایده آل است برای انسان و انسانیت رقم می‌زنند.

نامگذاری یک روز از تقویم رسمی کشور به نام کار و کارگر را باید فرصتی مناسب برای یادآوری نقش موثر این عزیزان در کسب موفقیت‌های مستمر در عرصه کار و تولید و قدردانی از این انسانهای بی ادعا دانست.

جامعه خدوم کارگری کشور در بحران شیوع کرونا نیز خوش درخشیدند و در سنگر پشتیبانی و لجستیکی برای تهیه و تولید اقلام بهداشتی و حفاظتی و مایحتاج مردم و حوزه سلامت شبانه روز تلاش کردند تا آحاد جامعه محدودیت ها و قرنطینه خانگی را بدون دغدغه کمبود مایجتاج ضروری طی کنند.

اما بطور ویژه قدردان زحمات کارگران تلاشگر نظام سلامت هستم که همدوش سایر مدافعان سلامت در بخشهای درمانی و بهداشتی در جبهه مقابله با ویروس منحوس کرونا( COVID19) حماسه آفریده و صبورانه ، ایثارگرانه و بی ادعا به خدمت رسانی مشغول هستند.

در پایان ضمن  تقدیر از خدمات صادقانه و ارزشمند این همکاران زحتمکش در بخشها و واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی اراک که نقش برجسته و مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات سلامت دارند، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی این عزیزان تبریک عرض می کنم و در این ایام پربرکت ماه رمضان سلامت،بهروزی و توفیق روزافزون این قشر پرتلاش را از خداوند متعال خواستارم.

کلید واژه ها: ویروس منحوس کرونا معاون بهداشتی