معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک: وضعیت استان مرکزی با رعایت ۶۸ درصدی پروتکل‌ها نسبت به کشور بهتر است/ کاهش قابل توجه تعداد بستری و فوتی ها

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۷۲۷۳ اصلی معاونت بهداشتی
علیمحمدی گفت: وضعیت استان مرکزی در رعایت پروتکل‌ها نسبت به کشور بسیار بهتر است و این میزان با عدد ۶۸ درصد حدود ۳ درصد از میانگین کشور بیشتر است.

علی علیمحمدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست امروز ۲۵ اردیبهشت ماه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با ارائه آمار استان مرکزی به تفکیک شهرستان‌ها گفت: متوسط تست‌های مثبت استان تا پایان هفته سوم اردیبهشت‌ماه ۱۷ درصد موارد نمونه‌گیری شده بوده است، همچنین میانگین استان از ۳۲۳۶ در هفته دوم اردیبهشت به ۳۱۲۱ مورد مثبت در هفته سوم حدود ۴ درصد کاهش پیداکرده، تعداد بستری‌ها نیز در همین بازه از ۴۱۳ مورد به ۳۳۷ مورد رسیده که کاهش ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: موارد فوتی نیز از ۹۸ مورد در هفته دوم اردیبهشت به ۷۴ مورد در هفته سوم کاهش پیداکرده که کاهش ۲۴ درصدی را نشان می‌دهد.

علیمحمدی خاطرنشان کرد: وضعیت استان مرکزی در رعایت پروتکل‌ها نسبت به کشور بسیار بهتر است و این میزان با عدد ۶۸ درصد حدود ۳ درصد از میانگین کشور بیشتر است.

کلید واژه ها: بیماری کرونا