کنفرانس علمی یک روزه پیشگیری و کنترل دیابت ، سالن جلسات مرکز بهداشت استان ، ۲۱ آبان ماه

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۹ کد : ۱۷۳۸ اصلی معاونت بهداشتی

‍ کنفرانس علمی یک روزه پیشگیری وکنترل دیابت به همت گروه پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در روز دوشنبه به تاریخ 1397/8/21 برگزار گردید.
این دوره آموزشی دارای امتیاز آموزش مداوم ویژه پزشک (عمومی وپزشک خانواده-پرستاران) وامتیاز آموزش ضمن خدمت ویژه کارشناس (مبارزه با بیماری هاواگیر وغیرواگیر) - تغذیه - پرستاری - مامایی -آموزش سلامت -  مربی مبارزه با بیماری ها  مرکز آموزش  بهورزی - بهداشت عمومی- بهداشت خانواده،کارشناس آزمایشگاه) می باشد.
هدف از برگزاری این کنفرانس افزایش مهارت وتوانمندی علمی گروه هدف برنامه با پیشگیری وکنترل بیماری دیابت در راستای تشخیص ودرمان انواع دیابت،
 استراتژی های سند ملی پیشگیری و کنترل د دیابت بوده است.
برنامه از ساعت 8:30 طبق برنامه زمانی با حضور بیش از 220 نفر از گروه هدف برنامه، در سالن همایش معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل گردید .شرکت کنندگان این کنفرانس با اهمیت برنامه پیشگیری وکنترل دیابت انوع دیابت،مراقبت های  درمانی دیابت، مدیریت عوارض،تشخیص آزمایشگاهی ،اهداف سند ملی دیابت توسط اساتید ومتخصصین مربوطه آشنا شدند.