در مرکز بهداشت استان مرکزی صورت گرفت

چهارمین جلسه ی هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در سال ۱۴۰۰

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۷۴۴۶ اخبار واحد بهداشت حرفه ای
چهارمین جلسه ی هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای صبح روز دوشنبه ۲۷ اردیبشت ماه با حضور اعضاء در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار شد
چهارمین  جلسه ی هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان مرکزی؛ چهارمین جلسه ی هماهنگی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای صبح روز دوشنبه 27 اردیبهشت ماه با حضور اعضاء در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار شد.

دبیر اجرایی همایش کشوری گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای و ششمین  همایش  ملی ایمنی بهداشت و محیط زیست با اعلام این خبر افزود: در این جلسه شرکت ها و صنایع برتر استان، کارشناسان بهداشت حرفه ای برتر شاغل در صنایع استان، کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز بهداشت تابعه دانشگاه و صنوف برتر استان  به تفکیک هر شهرستان معرفی و انتخاب شدند.

عباس پور گفت: این وبینار در روز چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه  از ساعت 9صبح شروع می شود و تا ساعت 13 ادامه خواهد داشت .و از طریق آدرس https://visatra.ir/meeting11  قابل دسترسی می باشد.

وی افزود: سخنرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ، مدیر گروه عوامل فیزیکی و ارگونومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت، دکتر امید کلات پور عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان از جمله برنامه های این وبینار می باشد